Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χάρτης της CIA για την Ελλάδα δεν περιλαμβάνει το Καστελόριζο – Τι θα κάνει η νέα ηγεσία; (εικόνα)

Ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Ν.Τραμπ,  Ράινς Πρίμπους θα πρέπει να επιληφθεί του σημαντικού αυτού ζητήματος.

Ανοίγοντας κανείς την επίσημη ιστοσελίδα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ και ανατρέχοντας στην κατηγορία «Factbook» στην σελίδα που αναφέρεται στην Ελλάδα διαπιστώνει κανείς τα εξής:

Πρώτον δεν συμπεριλαμβάνει στον χάρτη το Καστελόριζο, το οποίο βρίσκεται αρκετά ανατολικότερα της Ρόδου.

Δεύτερον στις διεθνείς διαφορές που έχει η χώρα μας αναφέρει πως η «Ελλάδα και η Τουρκία συνεχίζουν τις συζητήσεις ώστε να επιλύσουν τις περίπλοκες θαλάσσιες, εναέριες, εδαφικές και συνοριακές διαφορές στο Αιγαίο».

Σημειώνεται πως πάγια θέση της Αθήνας είναι ότι αναγνωρίζεται ως μόνη διαφορά με την Τουρκία μονάχα η υφαλοκρηπίδα.

Όπως επεσήμανε σε ιστοσελίδα  πηγή στο Υπουργείο Εξωτερικών, αυτό το γεγονός δεν είναι κάτι καινούριο και αντικατοπτρίζει την άποψη και εικόνα που έχει αυτή η πλευρά και όχι τα διεθνώς αναγνωρισμένα…

Βέβαια έχει σημασία που βρίσκονταν αυτή η πλευρά τα προηγούμενα χρόνια. Είναι σαφές ότι ο Τζον Μπρέναν και οι «Δημοκρατικοί» τα έβλεπαν «μοιρασμένα» τα πράγματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, με πράγματα όμως που  ανήκουν στην κυριαρχία της Ελλάδας.

Tags
Back to top button