Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς: Οι νέοι μας θα κάνουν τώρα την διαφορά

Μήνυμα στους νέους έστειλε μέσω Twitter ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με αφορμή το νέο σποτ της κυβέρνησης ενόψει της επιστροφής του πρώτου κύματος των εκδρομέων του Αυγούστου.

«Οι νέοι μας θα κάνουν τώρα την διαφορά! Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς με το βλέμμα στραμμένο στα άτομα νεαρής ηλικίας.
 

Το σποτ εξάλλου που πρώτος ανήρτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Κυριακής είναι στοχευμένο στους νέους που μπορεί να βρέθηκαν «σε πάρτι και να αγνόησαν τα μέτρα προστασίας» ή ακόμη και να ξέχασαν τον κορωνοϊό.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Επιστρέφοντας στο σπίτι σου μπορεί να αγκάλιασες τη μητέρα σου. Να πήρες το λεωφορείο χωρίς να φορέσεις μάσκα. Να είδες φίλους που γύρισαν κι αυτοί από διακοπές. Γιατί δεν ήξερες πως στο πάρτι υπήρχε κρούσμα. Δεν ξέρεις πως μπορεί να είσαι φορέας χωρίς συμπτώματα. Και δεν φαντάστηκες πως θα κολλήσεις τους γονείς σου. Δεν σκέφτηκες πως οι γονείς των φίλων σου θα μπουν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Πως ίσως πληρώσουν το απόλυτο τίμημα. Δεν ήθελες εσύ να βάλεις σε κίνδυνο κανέναν. Κάνε λοιπόν έστω τώρα τη διαφορά. Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Για την επόμενη εισαγωγή σε νοσοκομείο».

Tags
Back to top button