Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς: Έπαυσε άλλους 6 επίορκους υπαλλήλους από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, περιφερειάρχης Αθηνών προχώρησε στην άμεση απομάκρυνση έξι υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών, που καταδικάστηκαν αμετάκλητα για μια σειρά από βαρύτατα αδικήματα. Από σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μέχρι δωροδοκίες και παραβάσεις καθήκοντος περιέχει η "ατζέντα" των συγκεκριμένων υπαλλήλων.

Η υπόθεση ανάγεται στο μακρινό 2019, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα της κάθαρσης, με τη σχετική απόφαση εις βάρος τους να εκδίδεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο περιφερειάρχης ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο, είχε μετακινήσει 27 στελέχη, με πολλούς από αυτούς να βαραίνονται με πειθαρχικά ή ακόμα και ποινικά παραπτώματα. Η απόφαση αυτή είχε προκαλέσει τότε αίσθηση, αφού επρόκειτο για διευθυντές και τμηματάρχες. Μάλιστα δεν δίστασε να βάλει τάξη, αγνοώντας ακόμα και αρνητικές γνωμοδοτήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου για κάποια πρόσωπα!

Με την προώθηση της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών Μεταφορών, ουσιαστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει «φακελάκια τέλος», ώστε οι πολίτες να μην χρειάζονται «παράθυρα» και γνωριμίες, για να κλείσουν ένα ραντεβού ή να δώσουν εξετάσεις για δίπλωμα.

Tags
Back to top button