Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς: 1η Νοεμβρίου το σχέδιο για τη νέα αντιπυρική περίοδο – Άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης η Πολιτική Προστασία

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, την 1η Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί το σχέδιο της Κυβέρνησης για την νέα αντιπυρική περίοδο.


«Την 1η Νοεμβρίου θα παρουσιάσουμε το σχέδιο για τη νέα αντιπυρική περίοδο», σημειώνει, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ερωτηθείς για το τι του ζήτησε ο πρωθυπουργός όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του απαντά: «Η Πολιτική Προστασία να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και το φυσικό περιβάλλον της πατρίδας μας».

«Η Πολιτική Προστασία είναι ξεκάθαρο ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης», τονίζει στη συνέντευξή του ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Στην ερώτηση για το ποια είναι τα πρώτα του συμπεράσματα και το ποιες αλλαγές θεωρεί επιβεβλημένες ο κ. Χαρδαλιάς δηλώνει: «Το πρώτο που βρήκα, και το λέω με κάθε ειλικρίνεια είναι ένα προσωπικό με άριστη επαγγελματική κατάρτιση, υψηλό φρόνημα και έτοιμο να επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον του…Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως πολιτική ηγεσία είναι να συντονίσουμε το προσωπικό αλλά και να τους παρέχουμε όλα τα μέσα που μπορούμε, τηρουμένων πάντα των δυνατοτήτων».

Tags
Back to top button