Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χαν: Η ΕΕ δεν θα δώσει οικονομική βοήθεια στην Τουρκία

Ο...λαλίστατος Ευρωπαίος επίτροπος για θέματα διεύρυνσης, Γιοχάνες Χαν απέρριψε το ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ενωση στην Τουρκία

Επιπλέον ζήτησε  μεταρρυθμίσεις από την πλευρά της Αγκυρας, τονίζοντας ότι οι επενδυτές θα επιστρέψουν μόνο εάν επανέλθει η εμπιστοσύνη στην πολιτική.

«Απλώς δεν βλέπω καμία ανάγκη να αναμιχθούμε», δηλώνει ο κ. Χαν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt και εκφράζει την εκτίμηση ότι τα προβλήματα της Τουρκίας οφείλονται κυρίως σε εσωτερικά ζητήματα.

«Η κατάσταση δεν θα διευθετηθεί εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση ή μεμονωμένα κράτη προσφέρουν πακέτα βοήθειας ή δάνεια στην Άγκυρα», αναφέρει, διευκρινίζει ωστόσο ότι οι Ευρωπαίοι έχουν ισχυρό συμφέρον να υπάρχει μια σταθερή και ευημερούσα Τουρκία.

«Μια σταθερή νομισματική πολιτική, μια ανεξάρτητη Κεντρική Τράπεζα και η διαρκής τήρηση των δημοκρατικών θεμελιωδών αρχών θα βοηθούσαν την οικονομία να ανακάμψει και πάλι.

Την ευθύνη έχει κυρίως η πολιτική ηγεσία στην Τουρκία», καταλήγει ο επίτροπος.

Tags
Back to top button