Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χαλαρός ο Ντι Μάιο: «Εμείς είμαστε Ζεν - Γιατί διαμαρτύρεται η γαλλική κυβέρνηση;»

Στην ένταση σε διπλωματικό επίπεδο ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία αναφέρθηκε ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας, Λουίτζι Ντι Μάιο.

«Εμείς είμαστε Ζεν. Θεωρώ άτοπο το να νευριάζει η γαλλική κυβέρνηση με την Ιταλία. Ήμασταν πάντα και θα είμαστε επίσης πάντα διατεθειμένοι να εργαστούμε με την γαλλική κυβέρνηση σε όλα τα θέματα που αφορούν την Ιταλία, την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε ο Ντι Μάιο.

«Δεν πάψαμε ποτέ να τείνουμε χείρα συνεργασίας στην Γαλλία. Αν αυτό, όμως, σημαίνει ότι δεν μπορεί, κανείς, να αναπτύσσει διάλογο με καμία άλλη γνώμη πέρα από εκείνη του Μακρόν, θεωρώ ότι είναι μια λανθασμένη αντίληψη», πρόσθεσε ο κ. Ντι Μάιο κάνοντας σαφής αναφορά στη συνάντηση ανάμεσα στα Πέντε Αστέρια και τα κίτρινα γιλέκα στο Παρίσι.

Την ίδια ώρα, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται στην σαφή βούληση του Ιταλού προέδρου της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματταρέλλα να ξεπεραστεί, το γρηγορότερο δυνατό, η ένταση με το Παρίσι, στα πλαίσια μιας αποδοτικής και αρμονικής ευρωπαϊκής συνεργασίας.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός τύπος, πάντως, οι Ιταλοί βιομήχανοι και επιχειρηματίες ασκούν πιέσεις με στόχο να αποκατασταθούν πλήρως οι γαλλοϊταλικές σχέσεις, για να μην υπάρξουν μόνιμες, αρνητικές επιπτώσεις σε οικονομικό επίπεδο.

 

Tags
Back to top button