Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Wall Street: Οριακές διακυμάνσεις στην εκκίνηση της εβδομάδας

Εντός περιορισμένης κλίμακας διακύμανσης κινήθηκαν οι αμερικανικές μετοχές, παρά ταύτα η υψηλή τεχνολογία κατόρθωσε να φθάσει, ενδοσυνεδριακά, σε νέο ιστορικό υψηλό.

Η προσοχή των επενδυτών είναι στραμμένη στις ομιλίες αρκετών στελεχών της Fed, σε μία προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουν τις μελλοντικές κινήσεις της τράπεζας, μετά την αύξηση επιτοκίων στην οποία προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,04% στις 20.905 μοναδες, ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,2% στις 2.373 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε οριακά υψηλότερα 0,01% στις 5.901 μονάδες.

Μεικτές τάσεις για τις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, με αυτή του 2ετούς να υποχωρεί στο 1,3% και του 10ετούς να παραμένει σταθερή στο επίπεδο του 2,465%. Η προσοχή των επενδυτών παραμένει στραμμένη και στην αγορά πετρελαίου, όπου συνεχίστηκαν οι πιέσεις. Στη Νέα Υόρκη, η τιμή του WTI για παράδοση Απριλίου υποχώρησε κατά 56 σεντς ή 1,2% στα 48,22 δολάρια το βαρέλι. Στο Λονδίνο, τιμή του Brent για παράδοση Μαϊου υποχώρησε κατά 14 σεντς ή 0,3% στα 51,62 δολάρια το βαρέλι.

Πηγή: 

Tags
Back to top button