Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζορτζ Μάικλ: Κηδεύτηκε τρεις μήνες μετά τον θάνατό του

Μετά από περίπου τρεις μήνες από τον θάνατό του, ο Τζορτ Μάικλ ετάφη σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο νεκροταφείο Highgate του Λονδίνου, με συγγενείς και πολύ στενούς φίλους να του λένε το τελευταίο αντίο.

Σε δήλωσή της η οικογένεια ευχαρίστησε τους φανς του τραγουδιστή σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η κηδεία και η ταφή του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ τελέστηκαν σήμερα. Η οικογένειά του και οι στενοί του φίλοι παρέστησαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους γιο, αδελφό και φίλο», σημειώνει και προσθέτει:

«Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ νέου τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τα πολυάριθμα μηνύματα αγάπης και στήριξης».

Η σορός του Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε από τον πρώην σύντροφό του στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η αστυνομία τρεις μήνες μετά ανακοίνωσε πως ο θάνατός του επήλθε από φυσικά αίτια.

Tags
Back to top button