Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τζάστιν Μπίμπερ: Οι φήμες για εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Diddy

Με την σειρά της η σύζυγος του τραγουδιστή, Χέιλι Μπίμπερ, έδωσε την δική της απάντηση μέσα από τα social media σε όσους κατηγορούν τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της αναρτώντας μία throwback φωτογραφία που τον δείχνει να υψώνει και τα δύο μεσαία δάχτυλα στον αέρα.

Με αυτή την ανάρτηση το ζευγάρι απάντησε με τον δικό του καυστικό τρόπο στις αυξανόμενες εικασίες για τη σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τον Sean Diddy Combs, καθώς τις τελευταίες ημέρες η σχέση τους αυτή έχει βρεθεί στο επίκεντρο, με βίντεο που ήρθαν ξανά στην επιφάνεια και δείχνουν τον 15χρονο τότε Μπίμπερ να περνάει «48 ώρες με τον Diddy» . Κι όλα αυτά την ώρα που οι κατηγορίες κατά του ράπερ αυξάνονται.

 

Tags
Back to top button