Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Masters της Ρώμης -Επικράτησε 2-1 του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε την αξία του στην πρεμιέρα του στο Masters της Ρώμης (ATP 1000) καθώς κατάφερε να επικρατήσει  2-1 με ανατροπή του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο τουρνουά. Επόμενος αντίπαλος του είναι ο Κάμερον Νόρ τη Δευτέρα.

Το ξεκίνημα στον αγώνα δεν ήταν καλό για τον Στέφανο ο οποίος δέχθηκε break με το… καλησπέρα και έχασε το πρώτο σετ αν και απάντησε στη συνέχεια. Στο tiebreak ο Γερμανός ήταν ασταμάτητος και επικράτησε 7-1 για το 1-0.

Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε άμεσα και με δύο break πήρε το δεύτερο σετ με 6-4 για το 1-1. Στο τρίτο σετ έκανε ξανά το ίδιο και με 6-4 πήρε τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Τα σετ: 6-7 (1-7), 6-4, 6-4

Tags
Back to top button