Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τσιτσιπάς για ATP Finals: "Δεν ξέρω εάν αξίζω μια θέση στους τελικούς"

Ο Έλληνας τενίστας δίνει τη μάχη του για να βρεθεί και φέτος στο ATP Finals (10-17/11, Τορίνο) αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Το 2019 προκρίθηκε για πρώτη φορά και το κατέκτησε στο Λονδίνο και έκτοτε είναι πιστός στο ραντεβού του με τους τελικούς. 

Αυτή τη χρονιά δεν είναι και η καλύτερη του και ο ίδιος δηλώνει ότι ίσως να μην αξίζει να είναι  στο ATP Finals. «Θα το θέσω έτσι: σίγουρα ελπίζω να είναι μέρος του πλάνου για τη σεζόν, αλλά βλέπω τι έχουν κάνει άλλοι παίκτες μέχρι στιγμής και συγκρίνω με τη δική μου σεζόν, που είχε σκαμπανεβάσματα. Πήγα καλά στο Μονακό, όπου κέρδισα, αλλά μετά από αυτό δεν είχα πολύ καλά αποτελέσματα, για να είμαι ειλικρινής.

Δεν ξέρω αν αξίζω μια θέση εκεί, θα πρέπει να αποδείξω κάποια πράγματα είτε εδώ (Βασιλεία), είτε στο Μπερσί. Να δείξω στον κόσμο ότι ίσως ακόμα αξίζω μια θέση στο ATP Finals. Όλα θα φανούν τις επόμενες εβδομάδες. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρω, είμαι ικανοποιημένος που έχω τον έλεγχο της ζωής μου και ξέρω σε τι θέλω να δουλέψω, πώς θέλω να προχωρήσω τους επόμενους μήνες. Διότι θέλω να αρχίσω να γίνομαι καλύτερος σε πολλά πράγματα στη ζωή μου».

 

Tags
Back to top button