Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τσέλσι: Πιέσεις από τους ποδοσφαιριστές για ειρήνη μεταξύ Κόστα-Κόντε

Ειρήνη υμίν φωνάζουν ποδοσφαιριστές της Τσέλσι! Συμπαίκτες του Ντιέγκο Κόστα τον παροτρύνουν να ζητήσει συγγνώμη από τον Κόντε και αυτόν να βάλει νερό στο κρασί του, ώστε να παραμείνει ο Ισπανός!

Σε ρόλο ειρηνοποιού, συμπαίκτες του Ντιέγκο Κόστα κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να παραμείνει στην Τσέλσι ο Ισπανός, ο οποίος είναι στον… αέρα, μετά την κόντρα του με τον Αντόνιο Κόντε!

Όπως αποκαλύπτει «Marca», στον επιθετικό των «μπλε», που έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση στο Λέστερ, ασκούνται έντονες πιέσεις, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από τον Ιταλό τεχνικό για τη συμπεριφορά του, και από τον τελευταίο, να βάλει νερό στο κρασί του, και να επαναφέρει στην ομάδα τον πρώτο σκόρερ της Premier League!

Μένει να δούμε αν θα πιάσουν τόπο οι προσπάθειές τους -ή αν ο κλεισμένος, όπως τονίζεται στην Αγγλία, Φερνάντο Γιορέντε, θα πάρει φανέλα βασικού κατευθείαν.

ΠΗΓΗ:

Tags
Back to top button