Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τρόμος στα Τίρανα από «off the record» συνάντηση της Ελληνίδας πρέσβειρας στην Αλβανία με τον Αμερικανό πρέσβη (φωτό)

Μεγάλη είδηση στην γειτονική χώρα το γεγονός πως η Ελληνίδα πρέσβειρα στην Αλβανία, Ελένη Σουράνη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης της αλβανικής βουλής, αλλά και τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Πληροφορίες για το περιεχόμενο της συζήτησης δεν υπάρχουν στην δημοσιότητα , όμως φημολογείται πως αφορούσε τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις.

Ο Έντι Ράμα, στην συνέχεια στις προγραμματικές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και τη γηγενή Εθνική Ελληνική Μειονότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Αμερικανός πρέσβης, Ντόναλντ Λου, δεν είχε παραβρεθεί στην συνεδρίαση της βουλής για την ανάδειξη του Gramoz Ruci ως προέδρου της, ως είθισται. Στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ήταν παρόν.

Δείτε τη φωτογραφία:

Tags
Back to top button