Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τρομακτικό ατύχημα στο Γκραν Πρι του Μονακό για τον Πέρεθ της Red Bull

Όπως φαίνεται στα βίντεο η πίσω δεξιά ρόδα του μονοθέσιο του Πέρεθ ακούμπησε με μια από τις ρόδες του μονοθέσι του Κέβιν Μάγκνουσεν με αποτέλεσμα το όχημα της Red Bull να στρίψει, να χτυπήσει με άλλα μονοθέσια και τελικά να καταλήξει στις μπαριέρες.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να υψωθεί κόκκινη σημαία μέχρις ότου η πίστα να καθαριστεί.

Ο αγώνας τελικά ξεκίνησε εκ νέου στις 16:44 αφού πρώτα καθαρίστηκε η πίστα από τα συντρίμμια με τους τρεις οδηγούς να μην έχουν πάθει το παραμικρό.

«Όταν πήγε προς τις μπαριέρες πιέστηκα κι εγώ. Εκτίμήσα ότι θα μου άφηνε χώρο. Δυστυχώς είναι μεγάλο το κόστος για την ομάδα και μια χαμένη ευκαιρία» δήλωσε ο Μάγκνουσεν.

Ο έτερος οδηγός της Haas, Νίκο Χάλγκενμπεργκ, δήλωσε ότι «όλα έγιναν γρήγορα. Ήμουν το άτυχο θύμα. Ήταν μια κακιά στιγμή».

 

Tags
Back to top button