Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τρομακτική έκρηξη: Σπίτι στο Τέξας τινάχθηκε στον αέρα όταν έπεσε αυτοκίνητο πάνω στη γραμμή φυσικού αερίου (βιντεο)

Ένα τρομακτικό βίντεο από την έκρηξη μιας κατοικίας στο Τέξας, πάνω στην οποία είχε πέσει λίγο νωρίτερα ένα αυτοκίνητο, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό περιπολικού διακρίνονται αστυνομικοί να καταφθάνουν στο σπίτι, πάνω στο οποίο είχε πέσει λίγο νωρίτερα ένα όχημα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του, καθώς δεν λειτούργησαν τα φρένα.

Το λευκό SUV είχε χτυπήσει τη γραμμή του φυσικού αερίου και μόλις έφθασαν οι αστυνομικοί, το οίκημα εξερράγη με αποτέλεσμα να τιναχθούν φλεγόμενες σανίδες και σπασμένα γυαλιά στην μπροστινή αυλή. Ένας από τους αστυνομικούς διακρίνεται να τρέχει για να γλιτώσει από την έκρηξη.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Χερστ, κοντά στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, μια τριμελής οικογένεια, ήταν μέσα εκείνη την ώρα και υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα. Ευτυχώς η κατάστασή τους είναι σταθερή και αναμένεται να αναρρώσουν, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα της πόλης Χερστ.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα», είπε ο αστυνομικός Τράβις Χίσερ, που αποδίδει σε «θεία επέμβαση» τη σωτηρία του. Αν είχε πλησιάσει λίγο ακόμη, είπε, «τότε το σπίτι θα είχε εκραγεί πάνω μου».

Η οικογένεια ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο για να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια, καθώς το σπίτι τους, όπου έζησαν επί έξι δεκαετίες, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πηγή: Τρομακτική έκρηξη: Σπίτι στο Τέξας τινάχθηκε στον αέρα όταν έπεσε αυτοκίνητο πάνω στη γραμμή φυσικού αερίου [βίντεο] | iefimerida.gr

Tags
Back to top button