Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρομαχτικό:Ηφαίστειο εκρήγνυται την ώρα που τουρίστες εξερευνούν τον κρατήρα του – Δείτε το βίντεο

Η επίσκεψη σε ένα ηφαίστειο αναμφίβολα επιφυλάσσει άφθονες έντονες στιγμές αλλά κανείς δεν περιμένει μάλλον αυτό να εκραγεί την ώρα που το επισκέπτεται.

Αυτό συνέβη ωστόσο σε τουρίστες στη Χιλή, οι οποίοι επισκέπτονταν το ηφαίστειο Villarrica, ένα από τα πιο ενεργά της χώρας, όταν εκείνο άρχισε να εκτοξεύει φλόγες και λάβα.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που το ηφαίστειο «ανοίγει» εκτοξεύοντας μάγμα και τοξικό καπνό στον αέρα.

Ένας άνδρας που βιντεοσκοπεί την επίσκεψη στο ηφαίστειο καταγράφει και τη στιγμή της έκρηξης μπροστά στα μάτια του ενώ ακούγονται φωνές.

Η ομάδα είχε ανέβει με εξοπλισμό πεζοπορίας, σε οργανωμένη αποστολή, και είχε φτάσει στην κορυφή του Villarrica όταν άρχισαν να βγαίνουν φλόγες μέσα από τον κρατήρα.

Η έκρηξη δεν ήταν μεγάλη και κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά αναμφίβολα η τόσο μικρή απόσταση σκόρπισε τον τρόμο.

Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του Villarrica σημειώθηκε στις 3 Μαρτίου του 2015 ενώ το ηφαίστειο χαρακτηρίστηκε σε «προειδοποιητικό συναγερμό» από τον Μάιο του 2016.

Tags
Back to top button