Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Πειραιώς: Βίντεο ντοκουμέντο από τις πρώτες στιγμές

Σε εφιάλτη μετατράπηκε μία βόλτα για οικογένεια στην οδό Πειραιώς όταν πέντε μέλη της παρασύρθηκαν από όχημα που οδηγούσε 26χρονος το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Ο 26χρονος οδηγός, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, παρέσυρε δύο γυναίκες 53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη, οι οποίες επιχείρησαν να διασχίσουν κάθετα τον δρόμο. Οι δυο τους νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό και φέρουν κατάγματα γόνατος και κνήμης.

Επίσης, τα δύο από τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 10 και 8 ετών νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με ελαφρύτερα τραύματα.

Όμως, ο 5χρονος αδελφός τους βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πειραιώς: Όχημα παρέσυρε 5 άτομα - Τα 3 παιδιά

Το παιδί, διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγία Σοφία όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σε βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση φαίνεται πως επικράτησε πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Την ίδια ώρα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και εντός της ημέρας θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

 

Tags
Back to top button