Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Τριβές» στις σχέσεις Κυβέρνησης-Κομισιόν με αφορμή το έργο στις Κυκλάδες (φωτό)

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συνέστησε στον εκπρόσωπο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά να είναι πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα προκαλώντας την άμεση απάντηση του εκπροσώπου.

Ο κ. Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτιών συντακτών απάντησε στη χθεσινή ανάρτηση του εκπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, στην οποία χαρακτήριζε ως «λυπηρό» το γεγονός ότι κατά την παρουσίαση της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων τη Δευτέρα, απεκρύβη η ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση του έργου.

«Ο κ. Σχοινάς ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες τις οποίες στη συνέχεια σχολιάζει μέσω twitter», σχολίασε ο κ. Τζανακόπουλος.

Τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν άφησε ασχολίαστη ο κ. Σχοινάς, ο οποίος απάντησε άμεσα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι «η αναφορά στην κάλυψη - και όχι στην ομιλία του Πρωθυπουργού - των εγκαινίων ήταν σαφής».

«Η σύγκριση με τα περσινά εγκαίνια των διωρύγων στα Τέμπη με τη παρουσία της Επιτρόπου, Κορίνα Κρέτσου και τη δέουσα προβολή της ΕΕ ακόμη σαφέστερη», συμπλήρωσε ο κ. Σχοινάς. 

Η ανάρτηση του εκπροσώπου της Κομισιόν:

Tags
Back to top button