Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τρελές θεωρίες συνωμοσίας: Οι κυβερνήσεις δηλητηριάζουν το χιόνι - Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι βαμπίρ (φώτο)

Επίπεδη γη, ψεύτικη η πρώτη προσσελήνωση, ο Ελβις ζει, θεωρίες συνωμοσίας που πολλοί πιστεύουν και συνεχίζουν να υπερασπίζονται με πάθος.

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν ιστορίες που μπορεί να είναι απίστευτα παράλογες, ωστόσο, έχουν μεγάλο αριθμό πιστών.

Το Bored Panda μάζεψε θεωρίες συνωμοσίας απ’ όλο τον κόσμο και τις παρουσιάζει.

Κυβερνήσεις μολύνουν το χιόνι

Αυτή η ιστορία έγινε δημοφιλής στην Γεωργία, που μετά το χιόνι που έπεσε στην Ατλάντα, οι κάτοικοι άρχισαν να παρατηρούν κάτι παράξενο. Σε βίντεο φαίνονται άνθρωποι να προσπαθούν να λιώσουν το χιόνι με αναπτήρες, ωστόσο, αυτό μαύριζε. Πολλοί άρχισαν να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έριχνε χημικά στο χιόνι, καθώς αυτό άλλαζε χρώμα και δεν έλιωνε.

Φυσικά, κανείς δεν σκέφτηκε πως αυτό οφειλόταν στο βουτάνιο με το οποίο άναψαν τους πυρσούς.

Το logo της Χίλαρι και η 11η Σεπτεμβρίου

Πολλοί πιστεύουν πως η Χίλαρι Κλίντον σχετίζεται με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Η θεωρία εξαπλώθηκε αφού μια εφημερίδα παρατήρησε τις «περίεργες ομοιότητες» του logo της, το οποίο θύμισε την τρομοκρατική επίθεση. 

Αν και πολλοί πιστεύουν πως έχει ένα κρυφό μήνυμα, ορισμένοι απλά βλέπουν το «H», το πρώτο γράμμα του ονόματός της.

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι βαμπίρ

Ο πρίγκιπας Κάρολος ίσως προέρχεται από τον Βλαντ Δράκουλα.

Ο Βρετανός πρίγκιπας βρέθηκε σε διαφημιστικό του Εθνικού Τουριστικού της Ρουμανίας, όπου ισχυρίστηκε ότι «η Τρανσυλβανία είναι στο αίμα μου» και αστειεύτηκε ότι είναι ο απόγονος του Βλαντ.

Το 2017, του προσφέρθηκε ο τίτλος «Πρίγκιπας της Τρανσυλβανίας» λόγω των δεσμών του με την περιοχή και την προώθησή της ως τουριστικού προορισμού.

Ο Ομπάμα είναι γιος του Malcolm X

Σύμφωνα με τον Δρ Φιλ Βάλεντ Βαλεντάιν, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ως μετα-φυσικό, μαθηματικό και εκπαιδευτικό, οι ομοιότητες του Ομπάμα και του Malcolm X είναι τόσο εντυπωσιακές, πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι πατέρας και γιος. 

Το φεγγάρι δεν υπάρχει

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας το φεγγάρι δεν υπάρχει και είναι ένα ολόγραμμα που δημιουργήθηκε να ξεγελάσει όσους κατοικούν στη Γη. Υπάρχουν βίντεο στο Διαδίκτυο που προσπαθούν να το αποδείξουν, αλλά τα στοιχεία είναι αδύναμα.

Tags
Back to top button