Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Τρεις τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό

Οι ιώσεις βρίσκονται σε έξαρση το χειμώνα, ωστόσο μπορούν να ταλαιπωρήσουν έναν αδύναμο οργανισμό ακόμη και την άνοιξη.

Για να το θωρακίσετε, εντάξτε στη διατροφή σας τροφές που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και τον προστατεύουν από «ανεπιθύμητους» επισκέπτες.

Δείτε τρεις από αυτές...

1. Τζίντζερ

Η πικάντικη και νόστιμη αυτή ρίζα ρίχνει τον πυρετό, καταπραΰνει τον πονόλαιμο και το βήχα και έχει αποχρεμπτικές ιδιότητες. Τα αντιφλεγμονώδη που περιέχει διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και ανοίγουν τα ιγμόρεια, διευκολύνοντας την αναπνοή. Έρευνες έχουν δείξει ότι η πιπερόριζα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και τη θεραπεία της γρίπης.

Η πορτοκαλί κολοκύθα είναι καλή πηγή βιταμίνης C και καροτένιου. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα καροτενοειδή των λαχανικών και των φρούτων μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου, προστατεύουν τα μάτια και το δέρμα από τις επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας, προστατεύουν την υγεία της καρδιάς και επιβραδύνουν τη γήρανση.

3. Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ειδικά κατεχίνες που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες βλάπτουν τον οργανισμό. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι κατεχίνες μπορεί να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της γρίπης και των ιών του κοινού κρυολογήματος.

Πηγή: 

Tags
Back to top button