Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις επιθέσεις κατά των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τρεις διαδοχικές επιθέσεις με πέτρες και μπουκάλια μέσα σε ένα διάστημα δύο ωρών δέχτηκε η διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.

Οι επιθέσεις από τις ομάδες των νεαρών καταγράφηκαν στις 22:40 το βράδυ της Κυριακής και οι άλλες δύο, στις 00:33 και 00:40, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί και ζημιές.

Στο μεταξύ επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο Υπουργείο Πολιτισμού και στην οδό Νοταρά. Η πρώτη επίθεση εξελίχθηκε στις 21:30, όταν μία ομάδα 4-5 ατόμων εμφανίστηκε από την οδό Ζαΐμη και εκτόξευσε ισάριθμες βόμβες μολότοφ προς την είσοδο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας . Ο αστυνομικός φρουρός ειδοποίησε το κέντρο και λίγο αργότερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στην περιοχή. Από την επίθεση υπέστη ζημιές ένα αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μία ομάδα περίπου 30 ατόμων κινήθηκε στην περιοχή αναζητώντας, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σημεία προκειμένου να εκδηλώσει επιθέσεις. Οι νεαροί κινήθηκαν στην οδό Τοσίτσα, με κατεύθυνση την Πλ. Εξαρχείων, όταν στην οδό Νοταρά επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων χωρίς -και πάλι- να καταγραφούν τραυματισμοί ή ζημιές.

Tags
Back to top button