Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ σε ΜΜΕ: «Μην υποκινείτε τη βία γιατί έχετε ευθύνη»

Νέα επίθεση προς τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τα ότι "υποκινούν τη βία" στη χώρα, λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη επίθεση στη συναγωγή "Δέντρο της Ζωής"

«Υποκινείτε τη βία με τις ερωτήσεις σας» απάντησε ο Τραμπ σε μια δημοσιογράφο όταν εκείνη τον ρώτησε αν θεωρεί ότι η ρητορική του έχει συμβάλει στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί στη χώρα.

«Πολλοί δημοσιογράφοι υποκινούν τη βία επειδή δεν γράφουν την αλήθεια. Τα μέσα Fake News υποκινούν τη βία», πρόσθεσε, μιλώντας από τον κήπο του Λευκού Οίκου, λίγο πριν αναχωρήσει για μια προεκλογική συγκέντρωση στη Δυτική Βιρτζίνια.

«Αν τα μέσα ενημέρωσης έγραφαν με ακριβή και αμερόληπτο τρόπο θα υπήρχε πολύ λιγότερη βία στη χώρα μας», συνέχισε.

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγορεί συχνά τα μέσα ενημέρωσης, που τα έχει επίσης χαρακτηρίσει «εχθρούς του λαού». «Υπάρχει μεγάλη οργή στη χώρα μας που συνδέεται με τη λανθασμένη και συχνά ανέντιμη διαχείριση της πληροφορίας», είχε δηλώσει στα τέλη Οκτωβρίου.

 

 

Tags
Back to top button