Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ: «Ψεύτης και γλίτσας ο Κόμει για όσα λέει στο βιβλίο του»

Νέα αντιπαράθεση προκαλεί στις ΗΠΑ το βιβλίο του αποπεμφθέντος διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, που περιγράφει με όχι και ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Κόμεϊ υποστηρίζει ότι ο Τραμπ συμπεριφέρεται σαν αφεντικό της μαφίας, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Κόμεϊ.

«Ο Τζέιμς Κόμεϊ οργάνωσε διαρροές και είναι αποδεδειγμένα ψεύτης», έγραψε στο Twitter νωρίς το πρωί ο πρόεδρος, κατηγορώντας τον πρώην διευθυντή του FBI ότι «άφησε να διαρρεύσουν ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ πληροφορίες για τις οποίες [διαρροές] θα πρέπει να διωχθεί».

«Σχεδόν όλος ο κόσμος πίστευε ότι έπρεπε να πάρει πόδι»

Σε δύο μακροσκελή και οργισμένα tweets, ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε ότι «σχεδόν όλος ο κόσμος στην Ουάσινγκτον πίστευε ότι έπρεπε να πάρει πόδι για την κάκιστη δουλειά που έκανε μέχρι που, πράγματι, απολύθηκε». Δεν παρέλειψε μάλιστα να χαρακτηρίσει «γλίτσα» τον πρώην επικεφαλής της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που απέλυσα τον Τζέιμς Κόμι!» καταλήγει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Tags
Back to top button