Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ: Παραδέχεται πως ο γιος του πήρε πληροφορίες για τη Χίλαρι από τους Ρώσους

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ, έγραψε στο tweeter, ότι ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, συναντήθηκε με τη Ρωσίδα δικηγόρο  Νατάλια Βεσελνίτσκαγια, το 2016 "για να πάρει πληροφορίες" για τη Χίλαρι Κλίντον.

Για πρώτη φορά στην αμερικανική ιστορία, ένας Αμερικανός πρόεδρος παραδέχθηκε ότι η εκστρατεία του είχε δεχθεί την προσφορά βοήθειας από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας.

Την Κυριακή, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ, έγραψε tweet, επιβεβαιώνοντας ότι ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, συναντήθηκε με τη Ρωσίδα δικηγόρο  Νατάλια Βεσελνίτσκαγια, το 2016 "για να πάρει πληροφορίες" για τη Χίλαρι Κλίντον. Ο Trump Jr., μαζί με τον διευθυντή της εκστρατείας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ και τον Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρό του Τραμπ, δέχτηκαν να κάνουν τη συνάντηση επειδή πίστευαν ότι η Veselnitskaya είχε "πικάντικες" πληροφορίες για την Κλίντον.

Όταν η ομάδα του Τραμπ συνειδητοποίησε ότι η Veselnitskaya δεν είχε πραγματικές πληροφορίες για την Κλίντον, είπαν ότι έφυγαν νωρίς από τη συνάντηση. Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Τραμπ υπαγόρευσε προσωπικά μια παραπλανητική δήλωση σχετικά με τη συνάντηση, υποστηρίζοντας ότι αφορούσε κυρίως «υιοθεσίες».

Περίπου ένα χρόνο μετά τη δήλωση αυτή, ο Τραμπ παραδέχτηκε τελικά αυτό που έχει αναφερθεί εδώ και καιρό: ότι ο σκοπός της συνάντησης δεν ήταν "υιοθεσίες", αλλά ήταν, μάλλον, να πάρει  πληροφορίες για την Κλίντον από τη Ρωσία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας Αμερικανός πρόεδρος παραδέχθηκε ότι η εκστρατεία του δέχθηκε προσφορές βοήθειας από το Κρεμλίνο. Όλες οι άλλες περιπτώσεις σε ολόκληρη την ιστορία των ΗΠΑ -το 1960, το 1968, το 1984- είχαν τύχει προσπάθειας μείωσης. Αυτό το tweet έρχεται την ώρα που Μάναφορτ μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα της δίκης για την απόκρυψη εκατομμυρίων δολαρίων από τις προσπάθειες του σε ξένα λόμπι.

Tags
Back to top button