Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ: «Η συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να καθυστερήσει»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, υποδεχόμενος τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Μουν Τζάε Ιν, δήλωσε ότι αυτή η συνάντηση με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να καθυστερήσει.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου στην Σιγκαπούρη, με τον Τραμπ να δηλώνει την Δευτέρα πως αυτή μπορεί τελικά να ακυρωθεί, μετά και τις επιφυλάξεις που εξέφρασε ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Τώρα μιλά όχι για ακύρωση αλλά για… καθυστέρηση, με τις ΗΠΑ να ζητούν την πλήρη αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας.

Ωστόσο ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς δήλωσε πως η Αμερικανική κυβέρνηση παραμένει αισιόδοξη πως η συνάντηση τελικά θα γίνει.

Συγκεκριμένα ο Πενς δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Fox: «Σχέδια εξακολουθούν να προχωρούν για μια σύνοδο κορυφής. Παραμένουμε ανοιχτοί σε αυτή, παραμένουμε αισιόδοξοι», τόνισε.

«Αλλά επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής: δεν έχει αλλάξει τίποτε στην πολιτική των ΗΠΑ. Δεν έχουν υπάρξει παραχωρήσεις που να έχουν προσφερθεί, ούτε που να έχουν δοθεί», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις Τραμπ για ακύρωση της συνάντησης

Την Δευτέρα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ανέφερε ότι ο Τραμπ είναι διατεθειμένος να ακυρώσει τη σύνοδο κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, μερικές ημέρες αφότου η Πιονγκγιάνγκ έθεσε υπό αμφισβήτηση τη διεξαγωγή της συνάντησης.

Ο Πενς διεμήνυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι η Βόρεια Κορέα δεν πρέπει να αποπειραθεί να εξασφαλίσει παραχωρήσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με αντάλλαγμα υποσχέσεις τις οποίες δεν σκοπεύει να τηρήσει.

 

Tags
Back to top button