Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ για προφυλάκιση Μάναφορτ: «Δεν ήξερα ότι είναι αρχηγός της μαφίας»

«Πολύ άδικη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την απόφαση που έλαβε ομοσπονδιακό δικαστήριο για την προφυλάκιση του πρώην στενού συνεργάτη του, Πολ Μάναφορτ, που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να επηρεάσει μάρτυρες στο πλαίσιο της έρευνας για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο λομπίστας και πρώην επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ κρίθηκε προφυλακιστέος, παρά την έκκληση του δικηγόρου του να του επιβληθούν πιο αυστηροί όροι και να παραμείνει ελεύθερος.

«Πόσο βαριά ποινή για τον Πολ Μάναφορτ που είχε εκπροσωπήσει τον Ρόναλντ Ρίγκαν, τον Μπομπ Ντόουλ και πολλούς άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους και προεκλογικές εκστρατείες. Δεν ήξερα ότι ο Μάναφορτ ήταν αρχηγός της Μαφίας», έγραψε ειρωνικά ο Τραμπ στο Twitter.

Να σημειωθεί ότι ο Μάναφορτ δεν έχει καταδικαστεί.

Ο Μάναφορτ είναι ο μοναδικός πρώην συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου του οποίου διατάζεται η προφυλάκιση. Μέχρι σήμερα ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό στη Βιρτζίνια και ήταν υποχρεωμένος να φοράει ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού.

 

Tags
Back to top button