Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τ.Πασκουάλ: «Έτοιμοι για νίκη στο ΣΕΦ»

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να νικήσει πάση θυσία στο ΣΕΦ, παραδέχθηκε ότι υπολογίζει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ενώ στάθηκε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τονίζοντας ότι «διδαχθήκαμε από τα λάθη μας».

Αρχικά ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό με ή χωρίς τον αρχηγό του: «Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, για όλες τις καταστάσεις», ενώ κληθείς να σχολιάσει την ήττα του πρώτου γύρου κι αν θα επηρεάσει την ομάδα του απάντησε:

«Θεωρώ ότι μάθαμε αρκετά πράγματα. Όπως το ότι πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι στην άμυνα στο πικ εν ρολ, αλλά και στα τελευταία λεπτά. Στο ΟΑΚΑ ήμασταν μπροστά με 4 πόντους περίπου 1 λεπτό πριν το φινάλε, αλλά χάσαμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε πολλούς τομείς. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία εξαιρετική ομάδα, που αγωνίζεται με πολλούς παίκτες που είναι μαζί για αρκετά χρόνια. Όμως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να νικήσουμε».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τζεντίλε απάντησε ξεκάθαρα: «Μάλλον ναι, θα το αποφασίσουμε αύριο το πρωί». Τέλος, αν νοιώθει πιο έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό είπε:  «Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά αν απαντήσω ναι μπορεί να συμβεί το αντίθετο. Τώρα είμαστε καλύτερη ομάδα σε σχέση με πριν, όμως όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Πρέπει να διαβάσουμε το ματς, να παίξουμε καλά και να βάλουμε τα ανοικτά σουτ που θα έχουμε, αλλά και σε καταστάσεις κοντά στο καλάθι. Θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί στις τελευταίες φάσεις».

         

 Με Δ.Γιαννακόπουλο η προπόνηση...

Παρών στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρέθηκε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να εμψυχώσει τους παίκτες, ενώ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Νικ Καλάθη. Το ίδιο έκανε και με άλλους παίκτες, τονίζοντάς τους την εμπιστοσύνη που έχει σε όλους και την πίστη του για «διπλό» στο ΣΕΦ.

Tags
Back to top button