Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τ.Πάιατ: «Θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου»

Το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να παραμείνει η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου, σε μία περίπλοκη και σημαντική περιοχή, δήλωσε την Παρασκευή ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, σε δηλώσεις του στο επενδυτικό Φόρουμ που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη.

«Η παρουσία μου εδώ αντανακλά τη δέσμευση της αμερικανικής κυβέρνησης να στηρίξει την Ελλάδα, ώστε να βγει από την κρίση μέσα στο 2017», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι «στην Ουάσιγκτον υπάρχει συνεχιζόμενη και ισχυρή δέσμευση για στήριξη της χώρας, στους δύσκολους καιρούς που περνά».
 

Tags
Back to top button