Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τους φόβους του για στρεβλώσεις των αγορών εάν ο Ντόναλτ Τράμπ αποσύρθει από την συμφωνία για το κλίμα, εξέφρασε ο Μάρτιν Σούλτς

«Αν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποχωρήσει από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, αμερικανοί παραγωγοί θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επί των ευρωπαίων αντιπάλων τους, δημιουργώντας στρεβλώσεις στην αγορά στις οποίες η ΕΕ θα πρέπει να απαντήσει.» Δήλωσε ο υποψήφιος για την καγκελαρία της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς.«Αν ο κ. Τραμπ θέλει να αποχωρήσει από τη συμφωνία για το κλίμα, τότε πρέπει να μιλήσουμε ανοικτά για εμπορικές σχέσεις και στρεβλώσεις της αγοράς», δήλωσε ο Σουλτς, προσθέτοντας ότι «η υπαναχώρηση σε περιβαλλοντικές προδιαγραφές μπορεί να βλάψει την πρόσβαση των ΗΠΑ στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.»

Ο Σουλτς είναι ο υποψήφιος του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος που θα διεκδικήσει την καγκελαρία από τη συντηρητική Άνγκελα Μέρκελ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Το κόμμα του έρχεται αυτή τη στιγμή δεύτερο στις δημοσκοπήσεις πίσω από τους Χριστιανοδημοκράτες και Χριστιανοκοινωνιστές της Μέρκελ.

Η συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα θα είναι λιγότερο αποτελεσματική χωρίς τη συμμετοχή σημαντικών χωρών, αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη επιλογή, δήλωσε σήμερα το Κρεμλίνο, αναφερόμενο σε μια ανακοίνωση που αναμένεται να κάνει αργότερα σήμερα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για το αν θα παραμείνει η Ουάσινγκτον στην παγκόσμια συμφωνία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

«Ο πρόεδρος (Βλαντίμιρ) Πούτιν υπέγραψε αυτή τη συμφωνία στο Παρίσι. Η Ρωσία αποδίδει μεγάλη σημασία σε αυτήν», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους.«Την ίδια στιγμή, οπωσδήποτε η αποτελεσματικότητα αυτής της συμφωνίας θα είναι μειωμένη χωρίς τη συμμετοχή σημαντικών χωρών, αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη επιλογή», είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button