Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουρκία: Θα στείλει στη Γάζα δύο πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια

Η τουρκική υπηρεσία «Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Αρωγής» (IHH) παρουσίασε σήμερα δύο νέα πλοία που θα μεταφέρουν βοήθεια απευθείας στη Λωρίδα της Γάζας, όπου οι Παλαιστίνιοι είναι αντιμέτωποι με λιμό, σχεδόν έξι μήνες μετά την έναρξη του πολέμου.

Η Τουρκία, η οποία έχει καταγγείλει το Ισραήλ για την επίθεσή του στην πυκνοκατοικημένη Γάζα και ζήτησε την άμεση κατάπαυση του πυρός, έχει στείλει δεκάδες εκατοντάδες τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας εκεί και στοχεύει να την αυξήσει αυτόν τον μήνα που οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν το Ραμαζάνι.

Αποκάλυψη-Το σπιράλ της Διεθνούς τρομοκρατίας στην Τουρκία και ο προστατευτικός ρόλος του Ερντογάν

Ο πρόεδρος του IHH Μπουλέντ Γιλντιρίμ επιθεώρησε στο λιμάνι της Κωνσταντινούπολης τα νέα πλοία, που αγοράστηκαν για το πρόγραμμα βοήθειας στη Γάζα που τιτλοφορείται «Διεθνής Στολίσκος Ελευθερίας». Το ένα από αυτά, το Anadolu, έχει χωρητικότητα 5.500 τόνων και θα φορτωθεί με διάφορα είδη ανθρωπιστικής βοήθειας ενώ τα άλλο θα μεταφέρει προσωπικό, μεταξύ των οποίων και γιατρούς.

Δεν είναι γνωστό πότε θα αποπλεύσουν τα πλοία για τη Γάζα και πού ή πώς θα μεταφέρουν τη βοήθεια στον θύλακα όταν βρεθούν εκεί. Μέχρι τώρα η Τουρκία έστελνε βοήθεια στη Γάζα μέσω της Αιγύπτου.

 

Tags
Back to top button