Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τουρκία – Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι γυναίκες στο μετρό της Κωνσταντινούπολης

Ένας άνδρας εισέβαλε σε συρμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλούσε δυο γυναίκες, σπέρνοντας τον τρόμο μέσα στο βαγόνι.

Μάλιστα, η στιγμή της εισβολής του άνδρα με το μαχαίρι στο χέρι του και οι απειλές του κατά των δυο γυναικών καταγράφηκαν σε βίντεο, το οποίο έγινε viral στα social media. Σε αυτό, ο άνδρας, ονόματι Εμρά Γιλμάζ, φαίνεται ότι διαπληκτίζεται αρχικά με μια γυναίκα ενώ όταν εμφανίζεται μια δεύτερη για να τον απωθήσει, αρχίζει να της φωνάζει ότι «θα της κόψει το πρόσωπο».

Οι δυο γυναίκες έμειναν στο βαγόνι και ο άνδρας βγήκε στην αποβάθρα. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης και οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν χθες με την κατηγορία της απειλής χρήσης όπλου, της απόπειρας τραυματισμού και της πρόκλησης φόνου και πανικού σε δημόσιο χώρο.

Μάλιστα, πρόκειται για σεσημασμένο, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές και τον βαραίνουν 20 διαφορετικά ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο άνδρας υποστήριξε πως δεν σκόπευε να σκοτώσει τις γυναίκες αλλά έγινε έξω φρενών όταν η μία από αυτές δεν φορούσε τη μάσκα της σωστά. Όταν αυτή του απάντησε πως έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να τη στηρίξει στη μύτη της, τότε ο ίδιος παραδέχθηκε πως ενδεχομένως να παρεκτράπηκε λίγο.

Tags
Back to top button