Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 70 κτίρια στην Αττική είναι ακόμα υπό κατάληψη- Χτες εκκενώθηκαν μόλις 2

Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως οι χθεσινές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ σε οδό Αλκιβιάδου στην Αθήνα και στη βίλα Ζωγράφου στην Γαρδένια πραγματοποιήθηκαν επειδή ο Δήμος Αθηναίων κατ’ επανάληψη είχε ζητήσει εκκενώσεις κτιρίων και χθες η Αστυνομία αποφάσισε να εκκενώσει το κτίριο πλησίον της οδού Αχαρνών, περιοχή για την οποία λίγο καιρό πριν ο Γιώργος Καμίνης κατήγγειλε ότι «σε ακτίνα εκατό μέτρων υπάρχουν τρεις καταλήψεις».

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα τα υπό κατάληψη κτίρια στην Αττική είναι περίπου 45, ενώ από την Αστυνομία επισημαίνουν ότι οι καταλήψεις ξεπερνούν τις 70. Ανάμεσα στα οικήματα που έχουν καταληφθεί είναι το ξενοδοχείο City Plaza, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Κατριβάνου, το ξενοδοχείο Όνειρο στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57, και άλλα κτίρια στην οδό Βεραντζέρου 16-28, Μάρνης 32, Σολωμού 78, Νικηφόρου 7, Σωκράτους 7, Πειραιώς 12, Μαιζώνος 28, Σατωβριάνδου, Μαυρομιχάλη 47, Νικηταρά 12, Χαλκοκονδύλη 58, Γ’ Σεπτεμβρίου 64, Αγίου Κωνσταντίνου 17, Νεοφύτου Μεταξά και Δεληγιάννη.

Πάντως το μόνο που δεν φαίνεται να αλλάζει είναι το φαινόμενο να εκδίδονται εισαγγελικές παραγγελίες αλλά να μην λαμβάνεται πρωτοβουλία για επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ., υπό το φόβο αντιδράσεων.

Tags
Back to top button