Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Του χάλασε το αυτοκίνητο την πρώτη μέρα της δουλειάς, το πήρε με τα πόδια και του έκαναν δώρο ένα νέο αυτοκίνητο!

32 χλμ περπάτησε ένας 20χρονος για να φτάσει στη νέα του δουλειά την πρώτη μέρα, αφού μια μέρα πριν χάλασε το αυτοκίνητό του.

Μπορεί η τύχη να γύρισε την πλάτη, σε έναν 20χρονο μαθητή στις ΗΠΑ, αλλά το πείσμα του, τελικά του βγήκε σε καλό. Σε πολύ καλό για την ακρίβεια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω...

Ο Γουόλτερ Καρ λοιπόν ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του δουλειά σε μία εταιρία μετακομίσεων, όμως την παραμονή το αυτοκίνητό του χάλασε και την επόμενη μέρα έπρεπε να πάει από το Χόμγουντ της Αλαμπάμα στο Πέλχαμ.

Αφού προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα, να βρει άλλους τρόπους για να πάει στο ραντεβού και αφού η περίπτωση να ενημερώσει το γραφείο ότι δεν μπορεί να μεταβεί στο σπίτι δεν υπήρχε, αποφάσισε να το κόψει με τα πόδια, ξεκινώντας από τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του, καθώς η απόσταση που έπρεπε να διανύσει ήταν 32,1 χιλιόμετρα.

Στην διαδρομή, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, τον σταμάτησε ένα περιπολικό και αφού τσέκαρε την ιστορία του, ανέλαβε να τον πάει στον προορισμό του, αφού πρώτα τον κέρασε πρωινό για να πάρει δυνάμεις.

Μάλιστα, όταν έφτασαν εκεί, ο αστυνομικός ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες για το τί είχε περάσει ο 20χρονος,στον οποίο προτάθηκε να πάει στο δωμάτιο και να ξαπλώσει λίγο, πριν έρθουν τα υπόλοιπα μέλη της μεταφορικής. Ο Καρ όμως ήταν αρνητικός και έπιασε αμέσως δουλειά.

Φυσικά, ενημέρωσε το γραφείο της εταιρίας και το όλο σκηνικό έφτασε στα αυτιά του εκτελεστικού διευθυντή, ο οποίος αποφάσισε να του δώσει το αυτοκίνητό του για να μετακινείται.

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί... Άνοιξε έναν λογαριασμό στο GoFundMe, προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα και να πάρει ένα καινούργιο όχημα, κάτι που σύντομα θα γίνει, καθώς το ποσό που είχε μαζευτεί ήταν 8.500 δολάρια μέχρι και πριν από λίγες ημέρες.

 

 

Tags
Back to top button