Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: «Πολιτική απόφαση η μη έκδοση των οκτώ – Η Ελλάδα βλάπτει τις σχέσεις της με την Τουρκία»

Η τουρκική οργή για την απόφαση μη έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών συνεχίζει να ξεχειλίζει.

Για πολιτική απόφαση κάνει λόγο ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγ, σχολιάζοντας την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς.

«Η απόρριψη της Ελλάδας στο αίτημα για επιστροφή των 8 πραξικοπηματιών στην Τουρκία είναι άδικη και αποτελεί μία πολιτική απόφαση. H Ελλάδα με αυτή την απόφαση βλάπτει ανεπανόρθωτα τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας που θα πάρει πολύ καιρό και πολύ κόπο ώστε να βελτιωθούν ξανά. Καλώ για άλλη μια φορά την Ελλάδα να παραιτηθεί αυτής της απόφασης και να επιστρέψει στην Τουρκία τους πραξικοπηματίες στρατιωτικούς.», δήλωσε ο Μποζντάγ μέσω twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην Αττάλεια, σχετικά με την απόφαση μη έκδοσης των 8 στρατιωτικών , δήλωσε ότι η Τουρκία εξετάζει, μεταξύ άλλων, και το ενδεχόμενο αναστολής της διμερούς

Tags
Back to top button