Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τούρκος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 2 Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Ένας Τούρκος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ και τραυμάτισε τον ένα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά τους, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Η ισραηλινή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από τη στιγμή της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο:

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης, τον οποίο η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ως τον 34χρονο Hasan Saklanan, να ακολουθεί τον συνοριακό αστυνομικό προτού επιτεθεί εναντίον του και τον μαχαιρώσει. Ο δεύτερος αστυνομικός προσπαθεί να απομακρύνει τον δράστη, ενώ και οι δύο λίγο μετά τον πυροβολούν.

ΓΓ του ΟΗΕ: «Ανεπίτρεπτη κλιμάκωση» ενδεχόμενη επίθεση των Ισραηλινών στη Ράφα


«Τρομοκράτης, οπλισμένος με μαχαίρι, έφτασε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ… και επιτέθηκε στον συνοριακό αστυνομικό», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο θάνατος του 34χρονου διαπιστώθηκε αργότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εισέλθει νόμιμα στο Ισραήλ τη Δευτέρα ως επισκέπτης.

Tags
Back to top button