Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τοποθετήθηκαν τα θεμέλια του εργοστασίου στην Άγκυρα που θα παραχθεί μαζικά το άρμα Altay-Μέχρι τέλος 2025 η πρώτη παρτίδα για τον τουρκικό στρατό

Στην Τουρκία τοποθετήθηκαν τα θεμέλια του εργοστασίου Υποδομή Παραγωγής Τεθωρακισμένων Οχημάτων στην βιομηχανική περιοχή της Άγκυρας στο οποίο η τουρκική κατασκευάστρια BMC θα παράξει μεταξύ άλλων και το άρμα μάχης Altay σε μεγάλη ποσότητα.

Αποκάλυψη! «Αόρατο» ρωσικό Su-57 με πύραυλο κρουζ Kh-69 διέλυσε ολοσχερώς τον σταθμό του Κιέβου; (Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του Εργοστασίου

επικαλούμενα τις δηλώσεις της προεδρίας αμυντικών βιομηχανιών της Τουρκίας αναφέρουν πως τοποθετήθηκαν τα θεμέλια του εργοστασίου Armored Vehicle Production Facility στην Άγκυρα την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Η εταιρεία BMC έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις εργασίες κατασκευής του.

Στην σχετική τελετή έναρξης κατασκευής του εργοστασίου παραβρέθηκε ο πρόεδρος της τουρκικής προεδρίας αμυντικών βιομηχανιών Χάλουκ Γκοργκούν μαζί με τους αντιπροέδρους, τον πρόεδρο της εταιρείας BMC Φουάτ Τοσιαλί και αντιπροσώπους από την ίδια εταιρεία και την τουρκική SSB. Μετά τα εγκαίνια οι Τούρκοι επισκέφθηκαν και το εργοστάσιο Power Factory της BMC που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Η BMC πρόσφατα παρέδωσε στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δύο πρωτότυπα του τουρκικού σχεδιασμού άρματος μάχης τύπου Altay που κατασκεύασε η εταιρεία σε υποδομή της στην Σακάρια. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η BMC αποφάσισε να διακόψει τις επενδύσεις της στις υποδομές της στην Σακάρια και να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στην περιοχή της Άγκυρας, στο οποίο θα παράγει όλα της τα τεθωρακισμένα οχήματα συμπεριλαμβανομένου του άρματος Altay.

Τα ελληνικά F-16 δεν θα είναι ο «από μηχανής θεός» που χρειάζεται η Ουκρανία-Κίεβο: «Θα φτάσουν όταν είναι ήδη πολύ αργά για εμάς...»

Εμείς να σας υπενθυμίσουμε πως το τουρκικό πρόγραμμα απόκτησης του οχήματος Altay περιλαμβάνει 250 μονάδες στην αρχική φάση, 85 από τις οποίες θα διαθέτουν κινητήρες νοτιοκορεατικής παραγωγής. Η Άγκυρα ευελπιστούσε να εξοπλίσει όλα τα Altay της με τους εν λόγω νοτιοκορεάτικους κινητήρες, ωστόσο η Γερμανία άσκησε βέτο στο εμπάργκο όπλων και έτσι το εν λόγω σύστημα δεν μπορεί να παραχθεί μαζικά στην Τουρκία. Έτσι μετά τις 85 μονάδες οι Τούρκοι θα ξεκινήσουν να παράγουν το «Altay 2» με διαφορετικό σύστημα ισχύος, η μαζική παραγωγή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος.

 

Tags
Back to top button