Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Tον απολογισμό του έργου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παρουσιάσει στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου o Γιούνκερ

O πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θα παρουσιάσει αύριο το πρωί στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο τον απολογισμό του έργου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, oκτώ μήνες πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2019.

Η συζήτηση στην ολομέλεια θα αρχίσει στις 10.00 (ώρα Ελλάδος) με την τέταρτη και τελευταία ομιλία του προέδρου της Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, για «την Κατάσταση της Ένωσης».

Ο κ. Γιούνκερ αναμένεται να παρουσιάσει το έργο της Επιτροπής στους δέκα τομείς προτεραιότητάς που ο ίδιος είχε θέσει και να αναλύσει τον σχεδιασμό για το υπόλοιπο της θητείας του μέχρι τις ευρωεκλογές. Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα κάνουν τον δικό τους απολογισμό του έργου της Επιτροπής και θα επισημάνουν αυτά που θέλουν να δουν να επιτυγχάνονται μέχρι τον Μάιο του 2019.

Tags
Back to top button