Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τον Αμερικανό ΥΠΕΞ καλεί να εργαστεί για την εδραίωση της εκεχειρίας στη Συρία ο Σ. Λαβρόφ

Τηλεφωνικά συζήτησαν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και ο επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον, για την ανάγκη να εδραιωθεί το καθεστώς της εκεχειρίας στη Συρία μέσω των διαπραγματεύσεων στην Αστάνα, την πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ, ο Λαβρόφ κάλεσε τον Τίλερσον να χρησιμοποιήσει την επιρροή που διαθέτει για να αποτρέψει τις «προκλήσεις» εναντίον των συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων, αλλά και την αποτροπή της «χρήσης χημικών δηλητηριωδών παραγόντων» από τις «τρομοκρατικές οργανώσεις» στη Συρία.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, συμμάχου της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ, τονίζεται επίσης ότι οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις επαφές τους για ζητήματα «της διμερούς ατζέντας». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει συναντηθεί αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, η σημερινή συνδιάλεξη έγινε «με αμερικανική πρωτοβουλία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP-TASS
 

Tags
Back to top button