Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το ΥΠΕΞ της Ρωσίας κατηγορεί τις ΗΠΑ: «Το FBI σχεδιάζει να ψάξει το προξενείο του Σαν Φρανσίσκο»

Ψυχροπολεμικές διαστάσεις παίρνει η διπλωματική διένεξη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, μετά την απόφαση του Τραμπ να κλείσει άμεσα 3 ρωσικά προξενεία.

Το παιχνίδι μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας σληραίνει, με το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, να κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι για «ευθεία απειλή στην ασφάλεια της χώρας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι «Τα αιτήματα των αμερικανικών αρχών δημιουργούν άμεση απειλή για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών».
Τόνισε δε ότι οι ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ σχεδιάζουν να ψάξουν το ρωσικό προξενείο στο Σαν Φρανσίσκο, ακόμα και να «ξεσκονίσουν» τις κατοικίες των εργαζομένων των προξενείων το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Οι πράκτορες του FBI είναι έτοιμοι να διεξαγάγουν την έρευνα, ανέφερε ο Ζαχάροβα, σημειώνοντας ότι οι έρευνες θέτουν άμεσα σε κίνδυνο τη διπλωματική ασυλία των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι στα Ρωσικά προξενεία έλαβαν μόλις 12 ώρες διορία για να εκκενώσουν τα σπίτια όπου έμεναν, παρά το γεγονός ότι μαζί τους είχαν τις οικογένειές τους με παιδιά και βρέφη σε ορισμένες περιπτώσεις, αναφέρει η ρωσική πλευρά.
Η Μόσχα αντιτάσσεται κατηγορηματικά στην απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών να κλείσει τρεις ρωσικές διπλωματικές ενώσεις στις ΗΠΑ, δήλωσε νωρίτερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα.

 

Tags
Back to top button