Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Το UFC δίνει 25 εκατ. $ στον Floyd Mayweather για να αγωνιστεί στον αγώνα της δεκαετίας εναντίον του Conor McGregor – Θα δεχθεί;

25 εκατ. $ δίνει ο πρόεδρος του UFC Dana White στον διάσημο πυγμάχο  Floyd Mayweather για τον αγώνα της δεκαετίας με τον ιρλανδό πρωταθλητή του ΜΜΑ τον διαβόητο Conor McGregor. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του εχθές στον Chael Sonnen.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του UFC προσέφερε από 25 εκατ. $ σε Mayweather και McGregor προκειμένου να γίνει αγώνας πυγμαχίας (αν και το UFC διοργανώνει μόνo αγώνες ΜΜΑ) συν την μοιρασιά από τα κέρδη από την ΤΑΣ (τηλεθέαση ανά συνδρομή) (pay per view).

Είναι άγνωστο βέβαια ποια θα είναι η απάντηση του Mayweather, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τη πυγμαχία, αλλά ο τελευταίος σε συνέντευξή του στο ESPN στις 11 Ιανουαρίου είχε κάνει τη δική του προσφορά στον McGregor (ο οποίος έχει ήδη βγάλει άδεια πυγμάχου) προσφέροντας 15 εκατ. $ συν την μοιρασιά από την ΤΑΣ

Ο ίδιος βέβαια ζήτησε από τη μεριά του σε όποιον διοργανώσει τον αγώνα 100 στρογγυλά και ακατέβατα  εκατ. $.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε τον αγώνα με τον McGregor», είπε ο Mayweather στο  ESPN:

«Αυτοί ξέρουν ποιο είναι το νούμερό  μου. Το νούμερό μου είναι 100 ακατέβατα εκατ. $. Αυτό είναι το νούμερό μου.

Είμαστε η κορυφαία  πλευρά, για αυτό και ειλικρινά δεν ξέρω πόσα χρήματα έβγαλε ο McGregor. Είμαι όμως σίγουρος ότι δεν έχει βγάλει ούτε 10 εκατ. $ σε ένα αγώνα.

Είμαστε όμως διευθετημένοι να του δώσουμε 15 εκατ. $ και μετά μπορούσε να μιλήσουμε στο πως θα μοιράσουμε το ποσό από την ΤΑΣ», είπε ο Mayweather.

Με λίγα λόγια ο Mayweather ψάχνει διοργανωτή για 115 εκατ. $ εκ των οποίων τα 100 θα πάνε σε αυτόν και 15 στον Ιρλανδό. Πάντως σε δήλωσή του ο McGregor είχε πει πει πως το 2016 τα κέρδη του είχαν ανέλθει στα 40 εκατ. $.

Τώρα έρχεται ο Dana White ως υποψήφιος διοργανωτής να του δώσει 25 εκατ. $.

Θα δεχθεί; Δύσκολο. Τα κέρδη του Mayweather από τον αγώνα του εναντίον του Manny Pacquiao ήταν γύρω στα 300 εκατ. $  και όπως λένε πολλοί δύσκολα θα ξαναφορέσει τα γάντια του για 25 εκατ. $.

Από την άλλη πλευρά όμως ο τελευταίος αγώνας του Floyd Mayweather το Σεπτέμβριο του 2015 εναντίον του Andre Berto ήταν μια οικονομική «καταστροφή»  (τηρουμένων των αναλογιών πάντα) καθώς τα ελάχιστα εγγυημένα κέρδη του ανήλθαν μόλις και μετά βίας στα… 32 εκατ. $.

Ο αγώνας είχε 400.000 με 500.000 συνδρομητές που είδαν τον αγώνα τη στιγμή που τα νούμερο στον αγώνα του εναντίον του Pacquiao είχε ανέλθει στους 4.6 εκατ. συνδρομητές

Έτσι πολλοί λένε ότι κανείς πλέον δεν θέλει να δει τον Mayweather, ότι είναι βαρετός και δεν προσφέρει θέαμα και αν θα δουν τον αγώνα (εάν γίνει) θα είναι γιατί θα παίζει ο McGregor.

Ο τελευταίος όμως είχε ζητήσει για να γίνει ο αγώνας όσα ζητά και ο Floyd 100 εκατ.

Βέβαια για να προσφέρει ο White 25 εκατ. στον καθένα σημαίνει ότι έχει πάρει την συγκατάθεσή από τον McGregor με τον οποίο φυσικά έχει άριστες σχέσεις.

Τώρα εάν θα γίνει τελικά ο αγώνας ή όχι, αυτό μένει να το δούμε. Το σημαντικό είναι όμως ότι υπάρχει κινητικότητα.

Tags
Back to top button