Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει ρόλο στο Κυπριακό, λέει ο πρεσβευτής της Γαλλίας στη Μεγαλόνησο

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα έχει ρόλο να διαδραματίσει στο Κυπριακό όταν έρθει η ώρα και αυτό δεν είναι κάτι προαιρετικό, αλλά κάτι το οποίο επιβάλλεται, δήλωσε ο Γάλλος Πρέσβης στη Λευκωσία Ρενέ Τροκάζ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τροκάζ επανέλαβε τη στήριξη της χώρας του σε μια σωστή λύση η οποία να είναι συμβατή με το ευρωπαϊκό κεκτημένο. «Όπως ξέρετε η Γαλλία είναι υπέρ της επίλυσης του Κυπριακού», ανέφερε, προσθέτοντας ότι “ασφαλώς δεν θέλουμε ούτε χρονοδιαγράμματα, ούτε πιέσεις».

«Θέλουμε μια σωστή λύση η οποία να είναι συμβατή με το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», σημείωσε ο κ. Τροκάζ.

«Ασφαλώς, και το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα έχει το ρόλο του να παίξει όταν έρθει η ώρα και αυτό είναι κάτι καθοριστικό», είπε, προσθέτοντας ότι «δεν είναι κάτι προαιρετικό, είναι κάτι το οποίο επιβάλλεται».

Η Γαλλία, ανέφερε, «είναι μια χώρα σύμμαχος της Κυπριακής Δημοκρατίας και μέσα σ` αυτό το πλαίσιο καθορίζουμε την πορεία και τη θέση μας όσον αφορά στο Κυπριακό».

Tags
Back to top button