Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη ληστεία στο Καματερό – Ακούστε πώς περιγράφουν το περιστατικό οι αστυνομικοί

Χολιγουντιανή ταινία θύμιζε χθες η ένοπλη ληστεία που έγινε σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό. Ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα στην οδό Φυλής 205, την ώρα που ήταν γεμάτο με πελάτες και κρατώντας όμηρο μία υπάλληλο αποπειράθηκε να πάρει τις εισπράξεις.

Μία από τις υπαλλήλους πάτησε το κουμπί του συναγερμού με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί κύκλωσαν το γεμάτο από κόσμο κατάστημα και κάλεσαν το δράστη να παραδοθεί. Πάνω στον πανικό του διέφυγε της προσοχής του η όμηρος και εκεί ξεκίνησε η ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματιστεί σοβαρά στο στήθος και την κοιλιά.

Στο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό να περιγράφουν τι έχει συμβεί και να ζητούν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του τραυματισμένου ληστή στο νοσοκομείο.

Ο ληστής μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Tags
Back to top button