Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Το προσπαθεί για Ανσαριφάρντ ο Παναθηναϊκός

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού εντείνονται οι προσπάθειες για να απαλλαγούν από τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, προκειμένου και χρήματα να εξοικονομηθούν, αλλά και να αδειάσει θέση ξένου. 

Οι «πράσινοι» θέλουν να αποδεσμεύσουν τον Κολομβιανό άσο το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να αποκτηθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να παίξει μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο χρόνος πιέζει, καθώς ο Ιρανός φορ διεκδικείται από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και ο κίνδυνος να χαθεί είναι μεγάλος όσο δεν φεύγει ο Ιμπάρμπο. 

Εφόσον η αποδέσμευση του Ιμπάρμπο έρθει αφού κλείσει σε άλλη ομάδα ο Ανσαριφάρντ, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στον Σοτζέι Μασούντ, που είναι ο εκλεκτός του για τη θέση πίσω από τον φορ. 

Όσον αφορά στον Άντι Πόπα, τον Ρουμάνο δεξιό εξτρέμ της Στεάουα, δεδομένα αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι. Όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας (Τζίτζι Μπεκάλι) περί πρότασης 1 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν βάση. Δεν αποκλείεται, εφόσον αποφασιστεί πως ο 28χρονος άσος είναι ο κατάλληλος για τη ομάδα, οι «πράσινοι» να επιχειρήσουν να τον πάρουν από τώρα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουν ποσά που ούτε καν πλησιάζουν σε όσα δήλωσε το αφεντικό της Στεάουα.

Tags
Back to top button