Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι «βουνό»

«Εμπόδια» στους επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού βάζει η χθεσινή ισοπαλία (0-0) με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες, έχοντας σε έναν ακόμη αγώνα πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (2,6 ετών), θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνους στη ρεβάνς του Περιστερίου, την 1η Μαρτίου.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να βγάλουν εις πέρας το δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο είναι πραγματικά… βουνό μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν να δώσουν τους εξής αγώνες μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

11 Φεβρουαρίου ΑΕΛ, εντός

16 Φεβρουαρίου Οσμανλισπόρ, εντός

19 Φεβρουαρίου ΑΕΚ, εκτός

23 Φεβρουαρίου Οσμανλισπόρ, εκτός

26 Φεβρουαρίου Πανιώνιος, εντός

1 Μαρτίου Ατρόμητος (για το Κύπελλο), εκτός

5 Μαρτίου ΠΑΟΚ, εκτός

12 Μαρτίου Ατρόμητος, εντός

19 Μαρτίου Παναθηναϊκός, εκτός

Όσον αφορά την προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ο Πάουλο Μπέντο έχει δηλώσει τον Φιγκέιρας να εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ για τον λόγο λόγο αναμένεται να απουσιάσει και ο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση.

Tags
Back to top button