Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το πολυτελές θέρετρο που επέλεξαν Χάρι και Μέγκαν για μήνα του μέλιτος - 6.800 δολάρια το βράδυ το δωμάτιο τους! (φωτό)

Μπορεί ο βασιλικός γάμος να ανήκει πλέον ιστορία, ωστόσο, ακόμη έχουμε να περιμένουμε τον μήνα του μέλιτος.

Πολλές φήμες κυκλοφορούν σχετικά με το μέρος που θα επιλέξουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ για να πάνε ταξίδι και να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Αφρική (όπου είχαν πάει ρομαντικό ταξίδι), Μεξικό (στον πατέρα της Μέγκαν), ακόμα και Ελλάδα (στα νησιά) φημολογούνταν ότι βρίσκονταν στη λίστα των νεονύμφων.

Σύμφωνα με το TMZ, όμως, έχουμε άλλον... νικητή.

Το Αμερικανικό μέσο μεταδίδει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να επιλέξουν τον Καναδά για το ταξίδι του μέλιτος.

Μπορεί να μην μας ακούγεται και τόσο ρομαντικό, ωστόσο, η αγάπη της Αμερικανίδας για αυτή τη χώρα είναι γνωστή. Η πρώην ηθοποιός και ο πρίγκιπας θα μείνουν στο Fairmont Jasper Park Lodge στην Αλμπέρτα. 

Το Outlook Cabin που επέλεξαν να διαμείνουν κοστίζει 6.818 δολάρια το βράδυ!

Τα ξύλινα σπιτάκια μέσα στο Εθνικό Πάρκο είναι ιδιαίτερα πολυτελή και από ότι φαίνεται αποτελούν δημοφιλή προορισμό για τους γαλαζοαίματους. 

Tags
Back to top button