Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το παράπονο της Τερέζα Μέι για το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ- Θέλω να μαγειρέψω στον Ν.Τραμπ

H «σιδηρά κυρία» της Βρετανίας, Tερέζα Μέι, για πρώτη φορά, αποκάλυψε πως  το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά, την στεναχωρεί πάρα πολύ και της φέρνει δάκρυα στα μάτια.

    

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας έδωσε μία αρκετά προσωπική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό δίκτυο LBC. 

Την ώρα που οι Βρετανοί ακροατές καλούσαν τον σταθμό και απεύθυναν ερωτήσεις στην πρωθυπουργό, εκείνη δεν άντεξε και  με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι ενώ θα ήθελε να έχει παιδιά, δεν το έχει καταφέρει.

Στη συνέντευξη μίλησε ακόμη για το πόσο σημαντική είναι η πίστη στη ζωή της και για το πόσο της είχε σταθεί ο σύζυγός της, Φιλίπ, όταν έχασε τους γονείς της σε ηλικία των 20 ετών. 

Πριν από μερικά χρόνια, το ζευγάρι είχε πέσει θύμα ψεύτικων ειδήσεων, οι οποίες ήθελαν την Μέι έγκυο. Κι όταν η πεθερά τους έμαθε ότι η είδηση περί εγκυμοσύνης είναι fake, απογοητεύτηκε.

Ένας από τους ακροατές την ρώτησε πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή της αν είχε αποκτήσει παιδιά και εκείνη έσπευσε να απαντήσει: Νομίζω είναι αδύνατο να ξέρω πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μου. Ήταν και παραμένει πολύ δύσκολο το γεγονός ότι εγώ με τον σύζυγό μου δεν καταφέραμε να κάνουμε παιδιά. Αυτό βέβαια, συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια». H Mέι δήλωσε επίσης ότι θα ήθελε να μαγειρέψει στον Ντόναλντ Τραμπ όταν την  επισκεφθεί. «Θα του μαγείρευα ένα αρνί». 

Tags
Back to top button