Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το παγκόσμιο εμπόριο φυσικού αερίου δεν επηρεάζεται από την κρίση του Κατάρ

Η πετρελαϊκή εταιρεία του Κατάρ, Qatar Petroleum (QP) ανακοίνωσε πως οι εργασίες της συνεχίζονται χωρίς σταματημό με αποτέλεσμα να μην  επηρεάζεται από την επιχείρηση διπλωματικής απομόνωσης της χώρας, το παγκόσμιο εμπόριο φυσικού αερίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της αναφέρει:

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αίγυπτος και άλλες χώρες διέκοψαν διπλωματικές σχέσεις και μεταφορικές συνδέσεις τη Δευτέρα  με το Κατάρ, τον μεγαλύτερο παραγωγό υγροποιημένου φυσικού αερίου στον κόσμο, κατηγορώντας το για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Οι τιμές του φυσικού αερίου στη Βρετανία αυξήθηκαν πάνω από 4,5% την Πέμπτη (8/6), γεγονός που σκορπάει ανησυχίες για το πώς οι εντάσεις θα μπορούσαν να διαταράξoυν το παγκόσμιο εμπόριο φυσικού αερίου, αφού δύο δεξαμενόπλοια του Κατάρ που πιθανότατα προορίζονταν για τη Βρετανία άλλαξαν πορεία.

Το υγροποιημένο φυσικό αέριο του Κατάρ αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 30% του παγκόσμιου εμπορίου.

Tags
Back to top button