Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το ονοματολογικό στο επίκεντρο της συνάντησης της Φ. Μογκερίνι με τον αντιπρόεδρο των Σκοπίων

Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για τις Εξωτερικές Υποθέσεις, Φεντερίκα Μογκερίνι, με τον αντιπρόεδρο της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μπουζάρ Οσμάνι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, η κ. Μογκερίνι εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις εν εξελίξει εργασίες σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας και την ετοιμότητα της Επιτροπής να στηρίξει ένα ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου, η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ και ο αντιπρόεδρος της πΓΔΜ συζήτησαν για την πρόοδο στην εφαρμογή της ατζέντας μεταρρυθμίσεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button