Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το νέο ρωσικό μαχητικό MiG-31I μπορεί να φτάσει στρατηγικές βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη εξαιτίας του διπλάσιου βεληνεκούς του

Η νεότερη έκδοση του ρωσικού μαχητικού MiG-31 Foxhound, ονόματι MiG-31I, περιλαμβάνει μία αναβάθμιση κλειδί: πλέον το αεροσκάφος μπορεί να ανεφοδιάζεται εν πτήσει αυξάνοντας δραματικά το βεληνεκές πτήσης του.

Μας «πρόλαβαν» οι Φιλιππινέζοι! Παρέλαβαν 3 συστοιχίες BrahMos από την Ινδία έναντι μόλις 350 εκ. ευρώ

Ρίγος Έπιασε την Ευρώπη

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δεδομένα που αποκάλυψε η , το μαχητικό αεροσκάφος MiG-31I έχει τροποποιηθεί και εξοπλιστεί με μηχανισμό εναέριου ανεφοδιασμού καυσίμου για να παραταθεί η ακτίνα μάχης του.

Αν και η αναφορά αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον επίσημο φορέα, πρόκειται για μία πολύ λογική αναβάθμιση δεδομένου του ρόλου που σχεδιάστηκε να αναλαμβάνει το μαχητικό MiG-31 Foxhound. Έχουμε να κάνουμε με ένα μαχητικό-αναχαιτιστικό αεροσκάφος μεγάλου βεληνεκούς, η ακτίνα δράσης του οποίου είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του.

Το MiG-31 είναι στην πραγματικότητα το γρηγορότερο επιχειρησιακό αεροσκάφος μάχης στον κόσμο και βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Κατά την διάρκεια αυτών των 4 δεκαετιών η πλατφόρμα έχει λάβει πολλές αναβαθμίσεις, με την δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού να είναι η νεότερη εξ αυτών. Η έκδοση MiG-31I είναι γενικά μία από τις πιο προηγμένες εκδόσεις που υπάρχουν.

Μία άλλη πηγή της ρωσικής TASS τόνισε πως είναι λάθος να συγχέεται η έκδοση MiG-31I με την έκδοση MiG-31K, διότι πρόκειται για δύο διαφορετικά αεροσκάφη με διαφορετικούς κινητήρες, ηλεκτρονικά και πυραύλους. Η έκδοση MiG-31K έγινε γνωστή επειδή μετέφερε για πρώτη φορά ρωσικούς υπερ-υπερηχητικούς βαλλιστικούς πυραύλους Kinzhal.

Είναι Επίσημο: Οι Τούρκοι μετατρέπουν την βάση του Ιντσιρλίκ στην κυριότερη βάση της τουρκικής ΠΑ-Μεταφέρουν περισσότερα F-16 και drones

Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις που περιλαμβάνονται στην έκδοση MiG-31I είναι απόρρητες. Ξέρουμε πολύ λίγα πράγματα για το εν λόγω μαχητικό, τα περισσότερα από τα οποία δεν είναι επιβεβαιωμένα. Φημολογείται για παράδειγμα πως έχουν νέα ηλεκτρονικά συστήματα και ένα ηλεκτρονικό σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου, το οποίο βοηθά το αεροσκάφος να ακολουθεί αυτόματα την επιθυμητή πορεία. 

 

Tags
Back to top button