Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το νέο απόκτημα της Coca-Cola Co. ονομάζεται Costa Coffee

Την αλυσίδα UC Costa Coffee εξαγόρασε η Coca-Cola Co. για 3,9 δισεκατομμύρια λίρες (5,1 δισεκατομμύρια δολάρια), μετά από μάχη που έδωσε με την Nestle SA και την Starbucks Corp.

Η Whitbread Plc συμφώνησε να πουλήσει την Costa σε τιμή 16 φορές πάνω από τα φετινά προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων κέρδη, σύμφωνα με ανακοίνωση πουέκαναν οι εταιρείες την Παρασκευή.

"Τα ζεστά ροφήματα είναι ένα από τα λίγα κομμάτια του συνολικού τοπίου ποτών όπου η Coca-Cola δεν διαθέτει μια "μπράντα" παγκοσμίου εμβέλειας", δήλωσε ο επικεφαλής της Coca-Cola James Quincey σε δήλωση του. "Η Costa μας προσφέρει πρόσβαση σε αυτή την αγορά μέσω μιας ισχυρής πλατφόρμας καφέ".

Οι εταιρείες που παράγουν ροφήματα εξαπλώνονται καθώς οι καταναλωτές αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τις ζαχαρωμένες σόδες. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η PepsiCo Inc. συμφώνησε να πληρώσει 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια για την SodaStream Ltd., η οποία διαθέτει στην αγορά ανθρακούχο νερό.

Ο Costa ξεπερνά την Starbucks στο Ηνωμένο Βασίλειο και επεκτείνεται σε αγορές όπως η Κίνα. Η εταιρεία ήταν μια από τις λίγες μεγάλες αλυσίδες καφέ που πωλούνταν μετά την Nestle και την επενδυτική εταιρεία JAB της οικογένειας Reimann.

Tags
Back to top button